У Рівненській області рятувальники провели навчання щодо ліквідації умовної пожежі на хлібоприймальному підприємстві в селищі Зоря

У Рівненській області рятувальники провели навчання щодо ліквідації умовної пожежі на хлібоприймальному підприємстві в селищі Зоря

17.07.13 07:10 0 970
16 липня працівниками Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та Державної пожежно-рятувальної частини №10 смт. Клевань було проведено тактико-спеціальні навчання на хлібоприймальному підприємстві в селищі Зоря Рівненського району.

Метою проведення навчань було практичне відпрацювання способів гасіння пожежі на хлібоприймальному підприємстві та вдосконалення порядку взаємодії органів управління і сил цивільного захисту, які залучаються до оперативного реагування.

Відповідно до тактичного задуму навчань, внаслідок порушення правил пожежної безпеки виникла пожежа в приміщенні для зберігання зерна на першому поверсі зерноочисного сушильного комплексу. Після надходження повідомлення від чергового підприємства до рятувальників району, до місця умовної пожежі було негайно направлено відділення вогнеборців Держслужби з надзвичайних ситуацій району, пожежну команду ДП «Оптіма – 770 Р» та пожежну команду ТОВ «ОДЕК».

Оперативно провівши бойове розгортання, рятувальники в апаратах захисту органів дихання провели розвідку та пошук можливих потерпілих, а також задіяли на ліквідацію загорання 2 водяних стволи. За декілька хвилин умовну пожежу було ліквідовано.

По завершенню навчань, начальник управління реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС України у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Павловський зазначив, що завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та адміністрації об’єкту, умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій площі зерносховища. Разом з тим він наголосив, що подібні навчання дають змогу швидко та оперативно ліквідовувати можливі надзвичайні ситуації на подібних об’єктах.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Бізнес-актив Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ