У Тернополі відбудеться студентська спартакіада

У Тернополі відбудеться студентська спартакіада

17.07.13 08:24 0 917
16 липня у міській раді відбулось засідання робочої групи з підготовки студентських ігор, що відбудуться у вересні 2013 року. Участь в обговоренні взяли міський голова Сергій Надал, заступник міського голови Леонід Бицюра, керівники вищих навчальних закладів Тернополя, шоу-мен Сергій Притула, представники органів студентського самоврядування та молодіжних громадських організацій Тернополя.

Розпочав нараду Сергій Надал, який привітав керівників вишів із почесними місцями, які зайняли їхні установи у рейтингу найкращих навчальних закладів України.

«Надзвичайно приємно, що наші виші серед найкращих в Україні, - відзначив Сергій Надал. – Це перш за все системна робота, як керівників навчальних закладів так і студентів. Хочу подякувати усім учасникам обговорення за активну позицію у розвитку вищої школи в нашому місті та утвердження Тернополя, як студентської столиці України».

Під час обговорення також зауважили важливість проведення у Тернополі студентської спартакіади та визначили орієнтовну дату проведення ігор, а саме 20-22 вересня. Окрім того затвердили 11 видів ігор, з яких будуть змагання:

1. Змішаний міні-футбол;

2. Змішаний волейбол;

3. Змагання команд-уболівальників (cheerleader);

4. Перетягування линви;

5. Перегони на туристичних катамаранах;

6. Дартс;

7. Веселі старти;

8. Streetball;

9. Футбольний матч між командою викладачів та студентів на міському стадіоні;

10. Перегони на саморобних човнах,

11. Перегони на чотирьохмісних човнах.

Переважна більшість ігор проходитиме в центральній частині міста – парку ім. Т.Г.Шевченка, Театральному майдані та Центральному стадіоні. Завершаться ігри святковим концертом.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: на ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ