Тернопіль активно готується до Дня міста - більшість ремонтних робіт ще триває

Тернопіль активно готується до Дня міста - більшість ремонтних робіт ще триває

17.07.13 08:35 0 1007
Ремонті роботи тривають у парку імені Тараса Шевченка, у парку Топільче, на бульварі Данила Галицького, сквері Тараса Шевченка. Їх завершити мають до Дня міста, проте, за словами міського голови, завершення ремонтів залежить від проплати коштів казначейством.

«Ремонт набережної мають завершити до першого серпня. Скоріше мають закінчити ремонт місця для освячення води. Там роботи плануємо закінчити до 26 липня. Також до 26 липня намагатимемося завершити ремонт сходів у парку імені Тараса Шевченка», - каже міський голова Тернополя Сергій Надал.

Орієнтовно у неділю, 25 серпня, планують урочисто відкрити оновлений бульвар Данила Галицького.

«Минулого тижня відновили роботу фонтану-каскад. Зараз тривають роботи з відновлення фонтану у парку Топільче. Його плануємо запустити не пізніше святкувань Дня незалежності та Дня міста. Також у парку Топільче цього місяця комунальники розпочнуть облаштовувати пішохідні доріжки, які з’єднують вул. Живова з масивом Дружба», - зазначив Сергій Надал.

Щодо фінансування цих об’єктів, то як розповів міський голова, вони усі профінансовані. Зараз справа за казначейством - наскільки оперативно вони проведуть фінансування. Зі слів Сергія Надала, у випадках, де є затримка оплати робіт державним казначейством, міськраді вдається домовитися з підрядниками, які проводять роботи за власні гроші, тобто працюють у борг.

Окрім облаштування парків до Дня міста, тривають і інші ремонті роботи. «Ремонт розпочали у сквері імені Тараса Шевченка. Щоправда, там все зробити до Дня міста не вдасться. Цей ремонт робимо до річниці Тараса Шевченка, адже наступного року святкуватимемо 200-річниця пам’яті Кобзаря», - резюмував міський голова.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція забезпечила ...
Наступна новина: Підлітки побували у ...

КОМЕНТАРІ