На Тернопіллі у Залізцях відбувся фестиваль "На Хвилях Серету"

На Тернопіллі у Залізцях відбувся фестиваль "На Хвилях Серету"

17.07.13 08:04 0 1277
13–14 липня 2013 року на Тернопіллі в селищі Залізці Зборівського району відбувся Четвертий регіональний мистецько-розважальний фестиваль "На хвилях Серету". Активну участь в організації і проведенні заходу взяли свободівці-члени оргкомітету: депутати Тернопільської обласної ради Сергій Демчишин, Зборівської районної ради Зиновій Максимів та Михайло Владика, Залозецької селищної ради Володимир Федорович.

Захід відбувався без жодної державної підтримки, проте націоналісти зуміли залучити кошти Зборівської районної ради на освітлення, озвучення і сцену. Решту витрат на проведення фестивалю здійснили місцеві підприємці та меценати. Зазначимо, що фестиваль відбувався на березі мальовничого озера площею 227 гектарів, що перебуває в оренді місцевого комунального підприємства.

"Цьогоріч виповнюється 530 років від першої письмової згадки про селище Залізці. Святкування дати заснування селища збіглося з проведенням Четвертого регіонального мистецько-розважального фестивалю "На хвилях Серету". Дощ і вітер у перший день фестивалю дали можливість усім перенестися в ті давні часи і відчути розпач перших поселенців Залозеччини, що потерпали від ординців. Але не даремно гербом Залізців є людська надія – Мати Божа, тож на другий день фестивалю раптово виглянуло сонце", – підкреслив депутат Тернопільської обласної ради свободівець Сергій Демчишин.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: З метою організації ...
Наступна новина: Руні сказав, що точно піде ...

КОМЕНТАРІ