На рахунку призера шкільних олімпіад, а нині крадія - 11 судимостей та 5 ув'язнень

На рахунку призера шкільних олімпіад, а нині крадія - 11 судимостей та 5 ув'язнень

17.07.13 08:00 0 820
Співробітниками лінійного відділу на ст.Дніпропетровськ УМВС України на Придніпровській залізниці затримано 30-річного мешканця Дніпропетровської області, який у пасажирському поїзді сполученням Сімферополь-Київ скоїв крадіжку особистих речей пасажирів одного з вагонів потягу.

Доречі, зловмисник має не аби який кримінальний досвід, бо за його плечима 11 судимостей та 5 ув’язнеь. Відбувши останній раз покарання та звільнившись у березні 2012 року, чолов’яга продовжив займатись злочинним промислом. Потрапляючи до потягу придбавши квиток, вигледівши володарів зацікавивших його речей, вночі, починав свою недобру справу.

- На теперішній час за матеріалами кримінального провадження – говорить старший слідчий лінійного відділу на ст..Дніпропетровськ капітан міліції Лариса Сподинець, - слідством зловмиснику доведено 4 факти крадіжок у пасажирів. Об’єктами посягання зловмисника були мобільні телефони, фотоапарати, ноутбуки, планшети, гроші та банківські карти.

Вражає, що сам затриманий, пригадуючи розповів, що у шкільні роки не одноразово займав призові місця у різних міських олімпіадах з математики та англійської мови.

Наразі кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка) закінчено та скеровано до суду. Зловмисника взято під варту. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Щоб не стати жертвою поїзних злодіїв, міліціонери - транспортники радять:

1. Ніколи не залишайте свої особисті речі без нагляду, або під наглядом незнайомих людей. Якщо вам необхідно відійти, краще попросіть доглянути за багажем провідника.

2. Не вживайте в поїзді спиртні напої з незнайомими людьми, навіть якщо вони є сусідами по купе.

3. Не демонструйте перед сторонніми свої цінності: гроші, ювелірні прикраси, тощо.

4. Звертайте особливу увагу на тих людей, які проявляють ініціативу і намагаються увійти до вас у довіру.

СЗГ УМВС України на

Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ