Псевдоправоохоронця затримала міліція в Севастополі

Псевдоправоохоронця затримала міліція в Севастополі

17.07.13 08:50 0 1012
Заява про те, що в барі влаштував дебош п'яний молодик, надійшла до чергової частини севастопольської міліції від власника бару, розташованого в бухті Омега.

Господар повідомив, що чоловік представився працівником міліції і вимагає від господаря, щоб той негайно організував пошуки його зниклих речей - барсетки і грошей. Хуліган перевертав столи, нецензурно лаявся і погрожував всіх посадити, якщо йому не повернуть його речі.

На місце події виїхало керівництво райвідділу, слідчо-оперативна група, інспекція з особового складу УМВС. Правоохоронцям, що приїхали, дебошир заявив, що він - майор міліції, оперативний черговий одного з райвідділів Херсонської області. Однак, пред'явити будь-які документи, які б підтверджували його особу він не зміг.

Працівники міліції зв'язалися зі своїми колегами з Херсонської області і встановили, що ні в одному з підрозділів міліції чоловік не працює.

Дебошир зізнався, що насправді він тільки проживає в Херсонській області, а в Севастополь приїхав на заробітки і працює ... слюсарем. Працівником міліції він представився тому, що вважав, що господар бару так швидше знайде його речі або виплатить за них грошову компенсацію. До речі, барсетка хулігана лежала біля столика, за яким він сидів. Чоловік був настільки п'яний, що навіть не помітив її.

Наразі відносно зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Сектор зв'язків з громадськістю УМВС України

у м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ведеться ...
Наступна новина: Правоохоронці забезпечили ...

КОМЕНТАРІ