На Буковині чоловік сокирою покалічив міліціонера

На Буковині чоловік сокирою покалічив міліціонера

17.07.13 11:03 0 1217
Останнім часом упереджене ставлення громадян до правоохоронних органів спонукає правопорушників не тільки чинити опір законним діям міліціонерів, а й калічити їх.

Візит дільничного до 53-річного чоловіка, який тимчасово мешкав у незавершеному будинку, був далеко не першим, адже у травні цього року стосовно останнього працівниками міліції було складено адміністративний протокол. Чоловік повністю ігнорував всі прохання правоохоронців з’явитись до Глибоцького райвідділу для супроводу до суду.

Цього ранку дільничний разом зі своїм помічником знов зайшли до чоловіка, щоб нагадати про необхідність з’явитись у суд. Останній зустрів правоохоронців лайкою, як тільки вони ступили на подвір’я, а коли дільничний намагався пройти у будинок, чоловік схопив сокиру та обухом наніс міліціонеру удар у скроню.

Незважаючи на травму 23-річний хлопець не розгубився, та, за допомогою помічника, обеззброїв правопорушника. Після чого він був затриманий до приїзду слідчо-оперативної групи.

Травмованого міліціонера було доставлено до лікарні.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вторинний ринок авто в ...
Наступна новина: На Рівненщині працівники ...

КОМЕНТАРІ