Підозрюваного у вбивстві на Донеччині затримали з пістолетом у руках

Підозрюваного у вбивстві на Донеччині затримали з пістолетом у руках

17.07.13 14:03 0 906
15 липня у м. Єнакієве Донецької області біля одного з міських кафе був застрелений 34-річний місцевий житель. Чоловіка, який стріляв, співробітники Держслужби охорони, які майже миттєво прибули на місце події, та учасники слідчо-оперативної групи затримали прямо з пістолетом у руках. Того ж дня зловмисникові було повідомлено про підозру в здійсненні вбивства.

– Як стало відомо в ході розслідування, близько 4 години ранку 37-річний відвідувач кафе вийшов на вулицю, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, - розповів виконуючий обов'язки начальника Єнакіївського міськвідділу міліції Олександр Косенко. - В той час неподалік знаходився громадянин, теж, мабуть, дуже захмелілий, який став піднімати із землі сухі недопалки і дрібні камінчики і кидати їх у людей, що стояли біля входу в кафе. Один із чоловіків підійшов до нього, спробував поговорити, а потім дістав пістолет і натиснув на курок.

Потерпілий був доставлений до лікарні, де незабаром помер. А чоловік, який стріляв, коли протверезів, не міг повірити у те, що скоїв. Його пістолет, що став знаряддям вбивства, вилучений і відправлений на експертизу.

Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На XII Європейському ...

КОМЕНТАРІ