Кожний 15-й українець є підприємцем – Укрдержреєстр

Кожний 15-й українець є підприємцем – Укрдержреєстр

17.07.13 09:06 0 1110
В Україні зареєстровано понад 3 мільйони фізичних осіб-підприємців, таким чином майже кожний 15-й українець є підприємцем. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-службу Державної реєстраційної служби України (Укрдержреєстр).

За словами голови відомства Дмитра Ворони, нині в Україні нараховується понад 3 мільйони фізичних осіб-підприємців. «За останні півроку ми спостерігаємо збільшення кількості бажаючих розпочати власний бізнес – на кожні 10 тисяч населення зареєстровано 663 фізособи-підприємця. Тобто ми можемо говорити, що кожний 15-й українець підприємець», – сказав Ворона.

Глава Укрдержреєстру також додав, що найбільше фізичних осіб-підприємців зареєстровано в Донецькій області – понад 252 тисяч, а найменше – в Севастополі і Кіровоградській області – 26 тисяч і 45 тисяч відповідно.

У червні 2013 року в Україні було зареєстровано понад 11 тисяч фізичних осіб-підприємців, із них майже 1 тисяча в Києві.

Органи Державної реєстраційної служби щотижня реєструють близько 4 тисяч суб’єктів підприємництва.

У листопаді 2010 року Україною прокотилися акції протесту підприємців проти проголосованого у парламенті проекту Податкового кодексу.

30 листопада того ж року президент Віктор Янукович заявив, що застосував вето до Податкового кодексу, ухваленого раніше Верховною Радою України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: Fitch підтвердив рейтинг ...

КОМЕНТАРІ