Міжнародний рейтинг ПриватБанку вищий ніж у України?

Міжнародний рейтинг ПриватБанку вищий ніж у України?

17.07.13 11:58 0 1874
Міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгострокові рейтинги найбільшого українського банку ПриватБанку на рівні «B».

Як говориться в повідомленні агентства, рейтинг ПриватБанку залишається на рівні, який відповідає суверенному рейтингу України, і не може бути вище рівня кредитоспроможності країни. Прогноз рейтингу банку, згідно з методологією Fitch, знижено відповідно з «негативним» прогнозом суверенних рейтингів України.

Як зазначається в повідомленні Fitch, рівень довгострокового і короткострокового рейтингу ПриватБанку відображає впевнене зростання його активів, стабільну прибутковість банку за останній рік і порівняно гарну якість активів. Також Fitch відзначає, що достатня ліквідність банку забезпечується стійким зростанням депозитів.

Раніше, 12 липня 2013, Fitch Ratings вслід за суверенним погіршив прогнози рейтингів 6 українських банків: УкрСиббанку, Укрсоцбанку, ВТБ Банку, ПроКредит Банку, Правекс-банку і Креді Агріколь Банку, затвердивши їх на рівні «B».

Нагадаємо, 28 червня 2013 року міжнародне рейтингове агентство Fitch підтвердило довгостроковий рейтинг в іноземній і національній валюті «В» України і змінило прогноз за рейтингами зі «стабільного» до «негативного». Приват банк на сьогодні є найбільшим і найнадійнішим банком України. Одним з найкращих продуктів, що пропонує банк є онлайн сервіс Приват 24, який здобув неабияку популярність серед українців. Цей сервіс дозволяє банку здобувати все нових і нових клієнтів, як повідомив Пилипенко В. А., спеціаліст компанії СЕОТОП, яка надає - SEO услуги — послуги по просуванню сайтів в інтернеті, що включають в себе безліч пропозицій для проекту. Робота над сайтом вимагає багато зусиль і не завжди його успіх попадання в ТОП 10 залежить від SEO компанії. Пошукова розкрутка сайту вимагає вкладень, які надалі виправдають всі надії створеного ресурсу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі на порозі ...

КОМЕНТАРІ