В Ужгороді міліція оперативно розкрила крадіжку дорогої апаратури з реабілітаційного центру для дітей

В Ужгороді міліція оперативно розкрила крадіжку дорогої апаратури з реабілітаційного центру для дітей

17.07.13 12:33 0 1038
Уже тривалий час в Ужгороді діє медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя»--неприбуткова установа, яка займається комплексною реабілітацією дітей та молоді з вадами фізичного та розумового розвитку, здійснює їх соціальний захист тощо.

На початку липня в одному з корпусів Центру на вул.Оноківській в Ужгороді сталася крадіжка: невідомі зловмисники викрали унікальну й дорогу (вартістю 4,5 млн.грн.) медичну апаратуру швейцарського виробництва для лікування дітей, хворих на дитячий церебральний параліч.

Керівництво Центру звернулося за допомогою в міліцію, й завдяки професіоналізму правоохоронців цей злочин було розкрито за гарячими слідами: вже за два дні крадіїв затримали, а вкрадене майно повернули реабілітаційній установі.

На адресу начальника закарпатської міліції генерала Василя Варцаби надійшла подяка від заступника Ужгородського міського голови В.Фленька та директора «Дороги життя» О.Кириленка з проханням відзначити за оперативне розкриття даного злочину працівників міліції: полковника В.Лешка, майора М.Немеша, капітана В.Ховпея, підполковника В.Кувика.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ