На Хмельниччині уряд шукає внутрішні резерви для пожвавлення вітчизняної економіки, - Сергій Арбузов

На Хмельниччині уряд шукає внутрішні резерви для пожвавлення вітчизняної економіки, - Сергій Арбузов

17.07.13 12:20 0 1082
В умовах низьких темпів розвитку світової економіки головним завданням Уряду є пошук внутрішніх стимулів для пожвавлення економіки України. Про це заявив Перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов під час засідання Уряду, яке відбулося під його головуванням 17 липня 2013 р.

«Нагадаю, що в рамках Державної програми активізації розвитку економіки передбачено ряд проектів соціально-економічного розвитку та інноваційних проектів. Їх реалізація дозволить повною мірою виконати доручення Президента щодо активізації впровадження економічних реформ», - зазначив Сергій Арбузов.

Він підкреслив, що вже завершено перший етап Програми: сформований робочий орган з відбору пріоритетних проектів - Фінансово-кредитна рада і напрацьовано нормативно-правову базу, яка необхідна для побудови ефективного механізму розгляду та затвердження проектів.

«На своєму першому засіданні Рада вже затвердила три проекти, які ми з Вами повинні розглянути на засіданнях Уряду. А саме: два проекти розвитку транспортної інфраструктури у м. Вінниця та проект будівництва першої черги Дністровської ГАЕС. Зазначу, що проект будівництва ГАЕС є найбільшим за масштабами в Європі в галузі гідроенергетики», - заявив Перший віце-прем'єр.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ