Галицький район готується до відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі

Галицький район готується до відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі

17.07.13 12:12 0 985
16 липня під керівництвом голови райдержадміністрації Григорія Івасишина та голови районної ради Петра Стрембіцького відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення у районі заходів, присвячених відзначенню 1025-річчю хрещення Київської Русі.

Заступник голови райдержадміністрації Людмила Сівецька доповіла про виконання Плану заходів з підготовки та відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі у Галицькому районі.

Декан Галицького деканату УГКЦ отець-мітрат Василій Завірач та митрофорний протоієрей Іоан Кузь, декан Галицький УАПЦ, проінформували присутніх про заходи, які відбуватимуться з нагоди відзначення ювілею, та про підготовку до свята церковних громад.

Учасниками оргкомітету було внесено ряд пропозицій щодо організації заходів.

По питанню підготовки до відзначення 1115-ої річниці м.Галича доповів міський голова Орест Трачик. Зазначено, які заходи плануються провести по благоустрою міста, ремонту пішохідного моста, автомобільних доріг, фасадів будинків.

На закінчення зустрічі голова райдержадміністрації Григорій Івасишин наголосив на необхідності активізувати роботу всіх служб, щоб відзначити знаменні дати на належному рівні.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ