У Івано-Франківську відзначили День бухгалтера

У Івано-Франківську відзначили День бухгалтера

17.07.13 13:14 0 1206
16 липня в м. Івано-Франківську відбулося святкування професійного свята Дня бухгалтера, яке організувала для всіх бухгалтерів Прикарпаття Корпорація Глоба Консалтинг у приміщенні кінотеатру Люм’єр та Спілка бухгалтерів Прикарпаття в приміщенні ресторану культурно-розважального комплексу “PasageGartenberg”.

В урочистостях взяв участь директор департаменту економіки обласної державної адміністрації Володимир Попович, який за дорученням голови обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка привітав з професійним святом бухгалтерів прикарпатського краю. У вітальному слові голови наголошено про значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки.

Свято бухгалтерів в цьому році відрізнялося від інших років. На честь відзначення 23-ої річниці прийняття Верховною Радою України Декларації про державний суверенітет України більшість, із 130 запрошених до кінотеатру Люм’єр, святкували своє професійне свято в національних костюмах – вишиванках, про що зроблено відповідний запис в Книзі рекордів України.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Бангладеш засудили до ...

КОМЕНТАРІ