Івано-Франківськ: секретар міської ради Микола Вітенко взяв участь у відкритті нового ліфта в одному з найвищих будинків міста.

Івано-Франківськ: секретар міської ради Микола Вітенко взяв участь у відкритті нового ліфта в одному з найвищих будинків міста.

17.07.13 12:23 0 978
В урочистому відкритті нового ліфта взяли участь секретар міської ради Микола Вітенко та депутат міської ради від фракції ВО «Свобода» Юрій Шуляр. Комунальне підприємство «Єдиний розрахунковий центр» здало в експлуатацію ліфт у будинку №44а по вул. Гната Хоткевича.

«Івано-Франківськ залишається чи не єдиним обласним центром, де не зупинено жодного ліфта. Для прикладу в Житомирі не працює близько 70 ліфтів, – коментує подію секретар міської ради Микола Вітенко. – Звісно, чимало ліфтів потребують капітального ремонту чи заміни. І чи не вперше міська рада приділяє цьому питанню особливу увагу. Цього року було виділено 12 млн гривень для ремонтів житлового фонду. Взагалі для фракції ВО «Свобода» ремонт житлового фонду є одним із головних пріоритетних напрямків. І поступово ми втілюємо ці задекларовані пріоритети в життя».

У присутності мешканців будинку новий ліфт освятили та передали в користування співвласникам будинку.

«Нещодавнє опитування на сайті domivka.if.ua показало, що абсолютна більшість мешканців багатоквартирних будинків вважає ліфт комунальною власністю, – коментує директор КП «ЄРЦ» Вадим Войтик. – Однак саме власники квартир є співвласниками усього майна будинку, як цілісного майнового комплексу. А отже – й усього ліфтового обладнання. При цьому хочемо звернути увагу громади міста на той факт, що мешканці будинку по Хоткевича, 44а «заробили» на свій ліфт. На будинку встановлені стільникові антени. Частинку коштів від їх оренди КП «ЄРЦ» спрямувало на нове ліфтове обладнання».

Також було виконано дрібні опоряджувальні роботи по будинку. Зокрема, для освітлення коридору «Єдиним розрахунковим центром» було встановлено нові енергозберігаючі світильники.

Загальна кошторисна вартість робіт склала близько 250 тисяч гривень. Підрядна організація – ПП «СРБУ Прикарпатліфт».

В рамках програми модернізації житлового фонду на 2013 рік заплановано встановлення нового ліфта в будинку №202 по вул. Вовчинецькій.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові замінували ...

КОМЕНТАРІ