Понад 68 млн грн з обласного бюджету передбачено виділити на виплату відпускних педагогічним працівникам Львівщини

Понад 68 млн грн з обласного бюджету передбачено виділити на виплату відпускних педагогічним працівникам Львівщини

17.07.13 12:29 0 963
За інформацією департаменту фінансів Львівської ОДА, з обласного бюджету на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам закладів освіти обласного підпорядкування передбачається виділити понад 68 млн. грн., що на 9,7 відсотка перевищує аналогічні видатки минулого року.

Станом на 12 липня поточного року на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення з обласного бюджету профінансовано 56,7 млн. грн. або 82,9 відсотка до потреби на весь відпускний період. Зазначені кошти забезпечують усі необхідні виплати педагогічним працівникам закладів освіти обласного підпорядкування, в яких відпустка починається до 15-18 липня поточного року.

За оперативними даними органів виконавчої влади та місцевого самоврядування потреба в коштах бюджетів міст і районів області для виплати відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення педагогічним працівникам у 2013 році становить понад 370 млн. гривень.

Станом на 12 липня п. р. на виплату відпускних і матеріальної допомоги на оздоровлення з місцевих бюджетів виділено 339 млн. грн. або понад 91 відсоток.

З метою забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати, відпускних працівникам бюджетної сфери місцеві бюджети області отримали впродовж січня-липня п. р. короткотермінових позик на загальну суму 1306,9 млн. грн., із яких повернуто 1082,0 млн. гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ