У Львівській області заборгованість за спожитий газ установ, що фінансуються з державного бюджету, становить 3,9 млн. грн.

У Львівській області заборгованість за спожитий газ установ, що фінансуються з державного бюджету, становить 3,9 млн. грн.

17.07.13 12:40 0 936
16 липня під головуванням заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Сергія Василенка за участі керівників галузевих управлінь відбулася нарада щодо стану розрахунків за спожитий газ установ, які фінансуються з державного бюджету, а також з питань безпеки газопостачання, запобігання нещасним випадкам під час використання газу в побуті.

Зокрема, під час наради обговорили питання про стан та організацію забезпечення повноти розрахунків за спожитий природний газ установ, що фінансуються з державного бюджету.

Зазначимо, що на заборгованість даних установ становить 3,9 млн. грн., однією з причин виникнення якої є невідповідність кошторисних призначень до планових обсягів споживання газу.

Аналіз прогнозованого споживання газу показав, що в більшості установ не вистачить бюджетних коштів для розрахунку за спожитий газ. Так, планові обсяги споживання газу у 2013 установами, що фінансуються з державного бюджету становлять 56, 44 млн. грн., а передбачено в кошторисах лише 41, 36 млн. грн., що на 15, 08 млн. грн. менше.

З метою недопущення збільшення заборгованості і, як наслідок, відключень від газопостачання, особливо в осінньо-зимовий період, заступник голови ОДА Сергій Василенко дав доручення провести внутрішні наради в розрізі територіальних управлінь, а також звернутись до профільних міністерств щодо збільшення кошторисних призначень відповідно до прогнозованих обсягів споживання.

Окрім того, Сергій Василенко наголосив на необхідності посилення роботи з безпечного газопостачання, зокрема, під час використання газу у побуті та дав доручення інформувати споживачів через засоби масової інформації щодо дотримання правил безпеки при користуванні газом.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ