Олег Панькевич виступив на захист працівників Львівської вугільної компанії

Олег Панькевич виступив на захист працівників Львівської вугільної компанії

17.07.13 13:13 0 993
Народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Панькевич звернувся до Генерального прокурора України з вимогою захистити конституційне право працівників ПАТ "Львівська вугільна компанія" на працю та її оплату.

У своєму депутатському зверненні свободівець Олег Панькевич вимагає вжити термінових заходів для виплати заборгованости із заробітної плати працівникам ПАТ "Львівська вугільна компанія" та притягти до відповідальности посадових осіб за несвоєчасну виплату заробітку. Народний депутат України також наголосив, що бездіяльність державних органів фактично руйнує гірничу промисловість як на сході, так і на заході нашої держави.

Варто зазначити, що 18 червня 2013 року депутати Львівської обласної ради висловили занепокоєння поглибленням кризових явищ у вугледобувному господарстві України. Зокрема, депутати наголосили на тому, що Львівська вугільна компанія опинилася у скрутній економічній ситуації, а також перебуває під загрозою техногенної катастрофи. Зростання заборгованости з виплати заробітної плати спричинило соціяльну напругу в краї.

10 липня представники первинної профспілкової організації Незалежної профспілки гірників України і трудового колективу ПАТ "Львівська вугільна компанія" пікетували Кабінет міністрів України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбувся круглий стіл з ...
Наступна новина: У Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ