У Львівській області понад 700 тис. грн. туристичного збору надійшло до місцевої скарбниці Трускавця за І півріччя 2013 року

У Львівській області понад 700 тис. грн. туристичного збору надійшло до місцевої скарбниці Трускавця за І півріччя 2013 року

17.07.13 12:08 0 963
Оздоровлюючись цілющою «Нафтусею», з приємністю згадуючи відвідини мальовничого прикарпатського містечка Трускавця, туристи одночасно допомагають розвивати інфраструктуру міста, сплачуючи туристичний збір, так званий «податок на відпочинок».

У Трускавці туристичний збір складає 1% від вартості всього періоду проживання в готелях, кемпінгах, мотелях, гуртожитках та інших готельних та санаторно-курортних установах міста. На 85 суб’єктів господарювання міста сплачують туристичний збір, а саме 43 юридичні та 42 фізичні особи.

Нагадуємо, що платниками туристичного збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які прибувають на територію адміністративно-територіальної одиниці, на якій діє рішення сільської, селищної та міської ради про встановлення туристичного збору, та отримують послуги з тимчасового проживання.

Збір сплачується до місцевого бюджету за місцем розташування готелів, мотелів, санаторних закладів, адміністраціями таких об’єктів, які виступають податковими агентами.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Галицький район готується ...

КОМЕНТАРІ