На Рівненщині міліціонери викрили двох наркоторговців

На Рівненщині міліціонери викрили двох наркоторговців

17.07.13 12:01 0 1017
Співробітники Радивилівського райвідділу міліції задокументували злочинну діяльність кримінального дуету, який збував наркотики на території Рівненщини. Загалом, у зловмисників виявили понад сім кілограмів наркотичної речовини.

У понеділок міліціонери затримали 19-річного мешканця Радивилова, коли молодик намагався продати три грами марихуани за три сотні гривень. Під час санкціонованого обшуку у помешканні хлопця мілціонери виявили ще 30 грамів дурман-зілля та пристрій для куріння речовини, перероблений з пластикової пляшки.

Цього ж дня правоохоронці провели обшук і у будинку 42-річної мешканки села Клекотів Бродівського району, що на Львівщині. Саме у неї радивилівчанин купував наркотичну речовину для подальшого збуту та використання. Загалом, у помешканні зловмисниці знайшли понад п’ять кілограмів меленої макової соломки, сто грамів марихуани та майже два кілограми сушеного маковиння. Як встановили міліціонери, жінка сама вирощувала наркотичні речовини для подальшого продажу.

Усі вилучені речовини направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Рівненській області.

— Відомості про скоєння злочинів внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань, — зазначив начальник Радивилівського РВ УМВС України в Рівненській області Віталій Кеда. — Мешканець Радивилова затриманий та знаходиться у ізоляторі тимчасового тримання Дубенського міськвідділу. Щодо мешканки Клекотова зараз вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Афінах робітники, ...
Наступна новина: Українські аграрії ...

КОМЕНТАРІ