ВК «НАСТУП»: Міліція спробує розігнати мітинг біля МВС

ВК «НАСТУП»: Міліція спробує розігнати мітинг біля МВС

17.07.13 18:22 0 1102
Лідер всеукраїнського комітету «НАСТУП» Руслан Секела заявляє, що правоохоронні органи спробують розігнати мітинг проти міліцейського свавілля під будівлею Міністерства внутрішніх справ України в Києві .
"У нас є інформація, що завтра міліція спробує не допустити проведення мітингу під МВС, тому я звертають до кожного прийти та підтримати учасників акції та гуртом виступити проти банди, що заволоділа нашою країною" – заявив Секела.
Також Секела додав, що Захарченко навмисне пішов у відпустку, щоб не нести відповідальності за події, котрі розвиватимуться на завтрашньому мітингу.
Раніше повідомлялося, що учасники мітингу передадуть свої вимоги керівництву МВС. Зокрема, мітингувальники вимагають відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, переатестації усіх працівників правоохоронних органів і притягнення до відповідальності міліціонерів, причетних до порушень закону та прав громадян.
Нагадаємо, завтра об 11 годині, учасники пішої ходи з Врадіївки проведуть мітинг проти міліцейського свавілля під стінами МВС України.


Прес-служба ВК «НАСТУП»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ