В Закарпатській області на березі річки Іршавки знайдено ртуть

В Закарпатській області на березі річки Іршавки знайдено ртуть

18.07.13 08:08 0 900
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового МНС міста про те, що до них звернувся керівник апарату Іршавської РДА, який повідомив, що 51-річний мешканець м.Іршава знайшов на березі річки Іршавка ампулу, в якій знаходиться рідина, зовні схожа на ртуть.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Іршавського райвідділу міліції підполковником Миколою Курицею та його заступником підполковником Мироном Лещишином.

Як було з′ясовано правоохоронцями, чоловік цей приїхав із Росії до своєї матері в Іршаву в гості. Під час прогулянки він спустився до річки помити руки і на березі виявив пристрій невідомого походження, в якому містилась ампула діаметром 1 см, довжиною 5 см з місткістю рідини 30 гр., схожою на ртуть. Чоловік на знахідку звернув увагу, так як раніше з цим мав справу, а тому вирішив повідомити місцевих фахівців.

Іршавськими правоохоронцями даний пристрій було вилучено для подальшої утилізації, адже він міг накоїти чимало біди при нагріванні або розгерметизації.

Даний факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, проводиться дослідча перевірка.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ