В Закарпатській області 15-річна мукачівка "помстилася" подрузі, викравши від неї мобільний телефон…

В Закарпатській області 15-річна мукачівка "помстилася" подрузі, викравши від неї мобільний телефон…

18.07.13 08:14 0 830
В кримінальній статистиці вражає різноманітність злочинів, скоєних жінками. Це крадіжки, шахрайство, наркотики, спричинення тілесних ушкодень, незаконне поводження зі зброєю тощо.

Одні зловмисниці виправдовуються тим, що не могли знайти роботи, інші й досі не можуть зрозуміти, чому пішли на злочин. Та якщо вже скоїла, то необхідно відповідати. І не важливо, чи ти жінка, чи чоловік. За Законом всі рівні.

З початку року мукачівські правоохоронці направили до суду 56 кримінальних проваджень, де особи, що підозрюються у вчиненні правопорушення, є жінки. Наймолодшій з фігуранток цих справ--15 років, вона пішла на крадіжку, аби помститися подружці. «Помстилася» тим, що викрала в неї мобільний телефон... Тепер жалкує про це.

Пенсіонери теж не відстають від молоді, от і 63-річна мукачівка вирішила підзаробити грошенят до пенсії, вчиняючи дрібні крадіжки. А 28-річна мешканка Мукачівщини, вже маючи за плечима судимості, спеціалізувалася на крадіжках гаманців. Інша, 30-річна мукачівка, шахрайським шляхом заволоділа 450 доларами. Не відстала від своїх попередниць і ще одна місцева жителька, яка разом із чоловіком вирішувала свої життєві проблеми за допомогою наркотиків.

За всіма цими фактами слідчими Мукачівського міськвідділу міліції відкриті кримінальні провадження. Кожна затримана повторює міліціонерам тільки одне: я ж жінка, пожалкуйте мене... Та за Законом всі рівні, тому відповідальності їм не уникнути.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Газета "ФАКТЫ": ...
Наступна новина: Делегація Житомирської ...

КОМЕНТАРІ