Іноземні інвестори на Хмельниччині отримують 60 відсотків усього бюджетного відшкодування ПДВ

Іноземні інвестори на Хмельниччині отримують 60 відсотків усього бюджетного відшкодування ПДВ

18.07.13 08:06 0 970
Підприємствам Поділля з іноземними інвестиціями цьогоріч компенсовано з казни 86 мільйонів гривень податку на додану вартість.

«Аби зробити Хмельниччину привабливою для міжнародних інвестицій регіональне представництво Міндоходів робить усі необхідні для цього кроки, адже іноземні капіталовкладення є запорукою подальшого економічного прогресу в регіоні. Тому й перед нашими закордонними партнерами у нас в області відсутні підтверджені перевірками борги з бюджетного повернення коштів», – відзначає перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михайлюк.

Загалом у першій воловині 2013 року бізнес-спільноті краю повернуто з бюджету понад 144 мільйони гривень ПДВ, що на 16,4 мільйони більше ніж у минулому році.

На часі майже 18 мільйонів гривень бюджетної компенсації ПДВ сумлінні та соціально відповідальні платники податків Хмельниччини отримали «автоматом». на теренах регіону нараховується 7 підприємств, які поповнюють свої обігові кошти у режимі «он-лайн».

Наразі головною перепоною для бізнес-активу Поділля у отриманні автоматичної компенсації ПДВ залишається невідповідність розміру середньої заробітної плати на підприємствах рівню, що у два з половиною рази перевищує мінімально дозволений законом.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: Каїр: Катрін Аштон ...

КОМЕНТАРІ