В Івано-Франківській області спрощений доступ через пошту"

В Івано-Франківській області спрощений доступ через пошту"

18.07.13 08:08 0 884
17 липня у Верховинському районі стартувавпроект "Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту". Проект створений для зручності жителів віддалених сіл, пенсіонерів, громадян з обмеженими фізичними можливостями, соціально незахищених верств населення. Громадянам не доведеться витрачати особистий час і гроші на проїзд, щоб доїхати до найближчого центру адміністративних послуг.

Райдержадміністрацією визначено перелік адміністративних послуг, які будуть надаватися поштовими відділеннями району.

З 18 липня громадяни району через пошту зможуть отримати понад 20 послуг. Серед них: призначення субсидії на оплату житлово–комунальних послуг; призначення субсидії для відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу; призначення і виплата державної соціальної допомоги (по вагітності та пологах, при народженні дитини, по догляду за дитиною до 3-х річного віку, інвалідам з дитинства, дітям інвалідам тощо). В ході реалізації проекту цей перелік буде розширюватися з урахуванням специфіки району і побажань мешканців.

У рамках проекту працівники пошти проходять відповідне навчання та можуть надавати жителям усю необхідну інформацію (зразки заяв, методичні матеріали), а також допомагати в заповненні і відправленні документів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові затримали ...

КОМЕНТАРІ