Громада Львова каже "Ні!" двоставковому тарифу на теплопостачання

Громада Львова каже "Ні!" двоставковому тарифу на теплопостачання

18.07.13 08:30 0 911
16 липня 2013 року у Львівській міській раді представники фракції ВО "Свобода", міський голова Львова, працівники двох теплових підприємств – ЛМКП "Львівтеплоенерго" та ЛКП "Залізничнетеплоенерго", експерти та мешканці міста обговорили питання тарифу на теплопостачання.

Як зазначив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук, упродовж січня-березня у Львові свободівці провели зустрічі з мешканцями міста; люди однозначно висловилися проти двоставкового тарифу на теплопостачання. "Воля громади однозначна – люди бажають платити за послуги теплопостачання за одноставковим тарифом, при якому вони мають розуміння, скільки спожили гігакалорій – стільки й заплатять за теплопостачання", – зазначив свободівець.

Під час обговорення міський голова Львова запропонував створити робочу групу, яка би вивчила питання вартости послуг з теплопостачання при запровадженні у новому опалювальному сезоні одноставкового тарифу. Водночас депутати розцінюють цю ініціятиву А.Садового як намагання потягнути час.

"Ухвали про скасування двоставкового та повернення до сезонного одноставкового тарифу міськрада голосує вже втретє. Що заважало реалізувати пропозицію щодо створення робочої групи із залученням фахівців рік чи два тому, чому відповідна пропозиція з'являється у переддень розгляду цього питання на сесії? Вважаємо ініціятиву міського голови всього-на-всього спробою затягнути час, перенести розгляд питання до осені і знов, пославшись на опалювальний сезон, відмовитися робити якісь зміни", – зазначив голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку свободівець Іван Гринда.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі у ДНЗ №18 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ