У Львівській області подяка дільничним інспекторам міліції Дрогобицького міського відділу від мешканців Дрогобицького району

У Львівській області подяка дільничним інспекторам міліції Дрогобицького міського відділу від мешканців Дрогобицького району

18.07.13 08:05 0 984
На Дрогобиччині жителі села Бистриця та Новошичі висловили подяку правоохоронцям Дрогобицького міського відділу міліції за добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків. Насамперед односельчани були вдячні працівникам міліції за турботливе, чуйне ставлення до людей літнього віку, ветеранів та інвалідів війни.

Зі словами вдячності на ім’я начальника Головного управління МВС України у Львівській області звернувся інвалід війни ll -групи, ветеран війни та учасник бойових дій в Авганістані. У дитинстві чоловік виховувався у дитячому будинку для дітей сиріт, згодом навчався в Львівській школі-інтернат.

На життєвій стежині сміливцеві випало чимало випробувань. Життя навчило чоловіка цінити людей за добрі вчинки, увагу, турботу, розумну пораду і навіть за добре слово. На даний час чоловік самотужки виховує двох маленьких дітей. У роботі йому допомагають сусіди, односельчани, стежать за добробутом сім’ї правоохоронці.

Дільничний інспектор міліції Дмитро Огар піклується про своїх мешканців, які проживають у нього на адміністративній дільниці. Навіть у відпустці спритний міліціонер завжди напоготові. Якось правоохоронцеві вдалося затримати злочинця, який пограбував листоношу.

На той час Дмитро Огар перебував у відпустці. Жінка зателефонувала дільничному інспекторові міліції і повідомила про прикру подію. Дмитро часу даремно не гаяв і кинувся одразу на пошуки злочинця. Переслідуючи грабіжника, міліціонер викликав підмогу. Правоохоронці зреагували миттєво, зловмисника вдалося мобілізувати через декілька хвилин.

Жителі села Бистриця та Новошичі захоплені добросовісною роботою скромної, простої людини і правоохоронця, яка захищає та відстоює правопорядок у себе на адміністративній дільниці.

Мешканці Дрогобицького району звернулися до керівництва Головного управління МВС України у Львівській області та Дрогобицького міського відділу міліції з проханням нагородити дільничних інспекторів міліції Дмитра Огара та Василя Бойка за благородні вчинки та моральні цінності, якими наділені правоохоронці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Іноземні інвестори на ...

КОМЕНТАРІ