Делегація Житомирської області планує візит до Чехії

Делегація Житомирської області планує візит до Чехії

18.07.13 08:14 0 836
Під час робочої поїздки Надзвичайного та Повноважного Посла України в Чеській Республіці Бориса Зайчука до Злінського краю, яка відбулася 2 липня цього року, в ході зустрічі з гетьманом краю Станіславом Мішаком, директором Злінської регіональної торгової палати та іншими посадовими особами було обговорено шляхи економічної та гуманітарної співпраці з Україною, зокрема, з Житомирською областю.

На виконання досягнутих домовленостей та з метою налагодження партнерських відносин з урядом Злінського краю делегація Житомирської області з 22 по 25 липня 2013 року планує здійснити візит до м. Злін Чеської Республіки.

У ході візиту передбачається провести переговори з керівництвом Злінського краю, визначити пріоритети співробітництва та можливість підписання угоди між Житомирською обласною державною адміністрацією та урядом Злінського краю про економічне, науково-технічне та гуманітарне співробітництво.

Чеська сторона матиме можливість ознайомитися з економічним та інвестиційним потенціалом Житомирщини, зокрема, з інвестиційними проектами підприємств області, які потребують залучення іноземного капіталу. Учасники заходу обговорять питання щодо міжрегіонального співробітництва, визначать напрямки торгово-економічного українсько-чеського співробітництва, а також питання взаємодії у соціальній, освітній та культурній сферах.

За підсумками візиту очікується досягнення домовленостей формалізації партнерських відносин, поглиблення міжрегіональної співпраці, розширення обізнаності бізнес-кіл Чехії щодо можливостей розвитку взаємовигідних відносин та налагодження прямих контактів підприємств Житомирської області з чеськими партнерами, запровадження спільних інвестиційних проектів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Рівненська область: в ...

КОМЕНТАРІ