Прийом громадян у Гощі показав: основне задання - співпраця міліції з людьми

Прийом громадян у Гощі показав: основне задання - співпраця міліції з людьми

18.07.13 08:24 0 1009
У середу, 17 липня, в приміщенні Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області відбувся особистий прийом громадян, який провів заступник начальника УМВС — начальник кримінальної міліції Сергій Гандзелевський. Полковник міліції до кожного звернення підійшов з особливою увагою, детально вивчаючи усі проблемні питання. А це, в першу чергу, довіра населення та рівень співпраці працівників міліції з мешканцями району.

Під час прийому Липківський сільський голова Андріан Остапчук подякував за ефективну роботу дільничних інспекторів міліції у напрямку профілактики самогоноваріння. Директор районного ринку Петро Мосійчук зауважив, що завдяки ефективній роботі працівників міліції впродовж останніх трьох місяців не було жодного факту кишенькових крадіжок на території ринку. Також обговорили можливість облаштування кабінетів дільничних інспекторів міліції у сільських радах району.

Крім того, заступник начальника Управління провів робочу нараду з керівниками служб райвідділу міліції, на якій вкотре довів вимоги керівництва МВС та УМВС щодо діяльності працівників міліції, необхідності негайного та принципового реагування на порушення вимог службової дисципліни і законності.

— Подібні зустрічі з населенням, у тому числі за місцем проживання, на загальних зборах сіл, у трудових колективах повинні стати невід'ємною частиною роботи правоохоронців, — завершуючи свій візит, наголосив Сергій Гандзелевський. — Адже в безпосередньому спілкуванні та відповідальному підході до вирішення проблем громадян зміцнюється довіра населення до міліції.

Любов ГУДА,

Гощанський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організатори фестивалю ...
Наступна новина: Керівникові перегонів ...

КОМЕНТАРІ