Організатори фестивалю «Файне місто» прагнуть повернути Тернополю статус рок-міста

Організатори фестивалю «Файне місто» прагнуть повернути Тернополю статус рок-міста

18.07.13 08:24 0 930
20-21 липня у Тернополі пройде масштабний рок-фестиваль «Файне місто». За словами організаторів, проведення даного заходу на високому рівні поверне Тернополю статус рок-міста, який був здобутий завдяки фестивалю «Нівроку» та втрачений протягом останніх років. Дійство відбудеться на острівку «Чайка», що у парку ім. Т.Г. Шевченка. Для гостей з інших міст буде належним чином облаштоване наметове містечко у парку Топільче на Козацькому острівку.

Основна ідея фестивалю - підтримка українського мистецтва та культури. «Файне місто» об’єднає найкращі молоді, а також давно відомі україномовні рок-гурти. На фестивалі будуть розважати публіку 23 колективи, серед яких - «ХОЛОДНЕ СОНЦЕ» та «LOS COLORADOS».

« Тернопіль позиціонує себе, як місто молоді та студентства, проте, на жаль, у місті уже давно не проводяться якісні фестивалі для цієї аудиторії. Завдяки ініціативі молодіжної організації «Файне місто» та небайдужих тернополян даний фестиваль збере у Тернополі актину молодь зі всієї України. Тернопільська міська рада підтримує проведення даного заходу. Я дякую організаторам за проявлену ініціативу та обіцяю всебічну підтримку подібних подій», - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Оголошені учасники фестивалю: МОТОР'РОЛЛА, O.TORVALD, ФЛІТ, МЕРІ, ХОЛОДНЕ СОНЦЕ, LOS COLORADOS, ФІОЛЕТ, БРЕМ СТОКЕР, МЕДОВИЙ ПОЛИН, ОРАТАНІЯ, ROCK-H (РОКАШ), ГУЦУЛ КАЛІПСО, EPOLETS, WE ARE!!, БЕЗОДНЯ, СЕРЦЕВИЙ НАПАД, МЕХАНІЧНИЙ АПЕЛЬСИН, ТРИСТА8ІСІМ, К402, MY*17, ОДИН, FAR IN HATE, AS/DS.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Банк «Касікорн» ...
Наступна новина: Прийом громадян у Гощі ...

КОМЕНТАРІ