У Тернополі пропонують створити «паспорт велосипедиста»

У Тернополі пропонують створити «паспорт велосипедиста»

18.07.13 08:45 0 921
В Тернопільській міській раді відбулося засідання робочої групи щодо облаштування велоінфраструктури в місті. Йшлося про створення велосипедних парковок, доріжок та єдиного реєстру велосипедистів Тернополя.

«Нам потрібний цей реєстр, адже ми знатимемо кількість велосипедистів у Тернополі, їхні велосипеди і так далі, - відзначив на зустрічі Володимир Явнич, велосипедист. – Крім того, ми пропонуємо створити в місті – паспорт для кожного велосипедиста, де буде вказано ПІП велосипедиста, номер, який буде на рамі, колір двоколісного, його тип і так далі. Так ми зможемо ідентифікувати як велосипед, так і його власника».

Заступник міського голови та голова робочої групи щодо облаштування велоінфраструктури в місті Леонід Бицюра відзначив два напрямки роботи – створення велодоріжок навколо озера та у районі житлової забудови.

«Зберіться усі велосипедисти і подумайте, де мають бути додаткові парковки, де їх не потрібно, який ви бачите маршрут велодоріжки біля озера, а який у районі житлової забудови, - сказав Леонід Бицюра. – Потім профільні управління розглянуть усі ці пропозиції і коли ми зберемося другий раз більш предметно поговоримо про створення велоінфраструктури у Тернополі».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Чорноморцю" поставили ...

КОМЕНТАРІ