На Хмельниччині член приймальної комісії погорів на хабарі

На Хмельниччині член приймальної комісії погорів на хабарі

18.07.13 09:15 0 1958
Факт вимагання та отримання хабара асистентом кафедри іноземних мов ї одного з вищих навчальних закладів краю виявили та задокументували працівники Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами УМВС України в Хмельницькій області.

За сприяння в успішному вступі на визначений факультет 29-річна член приймальної комісії університету вимагала та отримала від кандидата на вступ 600 американських доларів. Працівники міліції «на-гарячому» затримали працівницю під час отримання хабара.

Частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), за якою відкрите кримінальне провадження, передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ж вам потрібно підготуватися до здачі IELTS (міжнародна система тестування англійської мови), то рекомендуэмо вам пройти курс підготовки в мовному центрі Bravo, спеціалісти центру допоможуть вам скласти екзамен ielts в Одессе. Довіртеся професіоналам!


СЗГ УМВС України в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ