У МВС обговорили аспекти підготовки до паломництва хасидів до Умані

У МВС обговорили аспекти підготовки до паломництва хасидів до Умані

18.07.13 12:15 0 779
Заступник Міністра внутрішніх справ Віктор Ратушняк провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні Реувеном Дін Ельем та Аташе з питань безпеки Посольства Держави Ізраїль в Україні Роі Алькоратом. На зустрічі йшлося про забезпечення безпеки учасників щорічного паломництва до Умані.

З 4 по 6 вересня цього року на Черкащині на могилі цадика Нахмана та у приміщенні місцевої синагоги відбудуться щорічні культові заходи з нагоди святкування днів Рош-Га-Шана (Нового року за іудейським календарем).

За словами заступника Міністра, на органи внутрішніх справ покладається одне з основних завдань - охорона громадського порядку та безпека під час проведення щорічного культового паломництва. До охорону громадського порядку буде задіяно понад 400 працівників міліції. Важливу роль у забезпеченні порядку під час заходів відіграє співпраця наших колег з Поліцією Ізраїлю.

Так, в 2012 році, спільно з міліцією України охорону громадського порядку під час проведення культових заходів в м. Умані в цілодобовому режимі забезпечували 12 співробітників Поліції Ізраїлю.

- Хочу висловити впевненість у продовженні плідної співпраці в цьому році і здійснення більш ефективного впливу на ситуацію під час перебування на території держави паломників-хасидів, - зазначив Віктор Ратушняк.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові в Сихівській ...

КОМЕНТАРІ