На Одещині за отримання неправомірної винагороди затримано посадовця

На Одещині за отримання неправомірної винагороди затримано посадовця

18.07.13 18:17 0 854
Чоловік оцінив свої «послуги» у 4 тисячі гривень.

Співробітниками Управління боротьби з організованою злочинністю Одеської області під час отримання неправомірної вигоди "на гарячому" затримано начальника міжрайонного відділу ДВС головного управління юстиції одного з районів області.

Службова особа вимагала неправомірну вигоду в розмірі 4 000 гривень від керівника юридичної фірми за припинення розшуку майна боржника та передачу на відповідальне зберігання автобуса «Еталон», який на праві приватної власності належить приватному підприємцю, а також за видачу Акту опису та арешту майна і постанови про припинення розшуку майна боржника.

Під час проведення огляду місця події у службовця вилучено грошові кошти в сумі 4 000 грн., які були отримані ним у якості неправомірної вигоди.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному оголошено про підозру та судом обрано запобіжний засіб у вигляді застави, що склала 20 мінімальних заробітних плат, тобто 22 940 грн.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ