На Київщині в результаті ДТП чотири особи загинули та шість травмовано

На Київщині в результаті ДТП чотири особи загинули та шість травмовано

18.07.13 19:17 0 918
16 липня 2013 року, близько 15:40 години, на 109 км автодороги Київ-Одеса, в районі села Чупира Білоцерківського району, сталася дорожньо - транспортна пригода за участі трьох автомобілів, в якій загинуло четверо людей, в тому числі двоє дітей, і шість чоловік отримали травми. В результаті зіткнення два автомобілі загорілися, один з яких згорів повністю.

Очевидці дорожньо-транспортної пригоди зателефонували на всі номери екстреної допомоги і стали гасити палаючі автомобілі та допомагати постраждалим до приїзду рятувальників.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та аварійно-рятувальна служба разом з пожежно-рятувальним підрозділом міста Біла Церква.

Під час досудового розслідування з’ясувалося, що водій громадянин Росії, керуючи автомобілем марки «Порш Каєн Турбо», рухаючись у напрямку міста Одеса, з невідомих причин, виїхав на смугу зустрічного руху, що призвело до зіткнення з автомобілем марки «Тойота Рав 4», який рухався в напрямку міста Київ. В цей час, третій автомобіль марки «ДЕО Нексія», рухаючись в напрямку столиці, зіткнувся із автомобілем марки «Порш Каєн Турбо».

В результаті зіткнення, водій та пасажири автомобіля марки «Тойота Рав 4» (серед яких було двоє дітей) від отриманих травм померли на місці пригоди. Водій та пасажири, що їхали в автомобілі марки «ДЕО Нексія», отримали травми різної тяжкості і були доставлені до міської лікарні міста Біла Церква. Одна із пасажирок знаходиться у тяжкому стані – лікарі борються за її життя.

Водій автомобіля марки «Порш Каєн Турбо», також, знаходиться у міській лікарні.

Слідчим відділом Головного управління МВС України в Київській області зареєстровано кримінальне провадження за частиною 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)

Звертаємось до всіх, хто став очевидцем аварії на 109 км автодороги Київ-Одеса, в районі села Чупира Білоцерківського району, з проханням зателефонувати до міліції за номером (044) 271-64-71 або 102. Ваша інформація необхідна для встановлення обставини ДТП.

Сектор зв’язків з громадськістю

Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ