На Житомирщині проводиться дитячий футбольний турнір на кубок УМВС України в області

На Житомирщині проводиться дитячий футбольний турнір на кубок УМВС України в області

18.07.13 08:18 0 762
У більшості районів області уже пройшли ігри першого етапу турніру з футболу серед дитячих команд на кубок УМВС, започаткованого цього року правоохоронцями. Фінальні змагання відбудуться в Малині на стадіоні «Авангард», де наразі за ініціативи працівників органів внутрішніх справ проводиться масштабна реконструкція та оновлення.

Правоохоронці Житомирщини і власним прикладом демонструють свою прихильність до здорового способу життя та фізичну вправність, і залучають до цього дітей та молодь. Підтвердженням тому є активна участь спеціально створеного спортивного клубу міліції «Беркут» в чемпіонаті міста Житомира з футболу. Наразі правоохоронці після п’яти безпрограшних матчів є одними з лідерів змагань.

Окрім того, за ініціативи УМВС України в Житомирській області проводяться змагання з футболу серед дитячих команд.

- Започатковуючи молодіжний турнір, ми мали на меті сприяти спортивному дозвіллю школярів під час літніх канікул та уберегти їх від негативного впливу таких явищ як тютюнопаління, вживання спиртних напоїв, наркотичних засобів, - розповідає начальник Управління кадрового забезпечення УМВС Андрій Мамульчик.

Шкільні команди, що виявили бажання взяти участь у турнірі на кубок УМВС України в Житомирській області, у липні розпочали змагання, на яких демонструють свою майстерність у футбольній грі. До того ж, неабияким стимулом до перемог є заявлений головний приз - можливість особисто на столичних трибунах вболівати за футбольний клуб «Динамо – Київ» під час матчу Ліги Європи, що відбудеться у Києві.

Відтак, перший та другий етапи турніру триватимуть у населених пунктах області до 10 серпня, а їх переможці зустрінуться на обласних змаганнях півфіналу, які пройдуть у чотирьох районних центрах: містах Радомишлі, Коростені, Новограді-Волинському та Бердичеві. Фінальні змагання, де остаточно визначаться переможці, відбудуться наприкінці серпня у м. Малині на стадіоні «Авангард».

– Плануючи проведення фінальних ігор, ми ініціювали реконструкцію стадіону «Авангард», але головне, що на оновленому сучасному полі юні футболісти зможуть займатися і надалі. До того ж, у його межах будується окремий універсальний спортивний майданчик для різних видів ігор: міні-футболу, волейболу, баскетболу тощо. Тобто цей проект має гарне майбутнє, - зазначив головний міліціонер Житомирщини Анатолій Лазарев.

Отож, побажаємо всім учасникам спортивних перемог!

СЗГ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: «Аль-Каїда» ...

КОМЕНТАРІ