За подвійне вбивство житель Херсонщини решту життя проведе за ґратами

За подвійне вбивство житель Херсонщини решту життя проведе за ґратами

18.07.13 08:45 0 828
До довічного ув’язнення з конфіскацією майна засудили жителя Великоолександрівського району Херсонської області, який у червні 2012 року розстріляв двох одеських бізнесменів та забрав у них 700 тисяч гривень.

Саме гроші, які везли потерпілі для закупівлі насіння соняшника, стали причиною цього жорстокого злочину.

– Після заяви родичів про зникнення чоловіків на їх пошуки ми задіяли весь особовий склад Великоолександрівського райвідділу міліції, працівників управління карного розшуку та дільничних інспекторів міліції, – зазначив начальник УМВС України в Херсонській області Валерій Літвін.

Близько 150 міліціонерів у неймовірну спеку перевіряли десятки полів та лісопосадок, шукаючи автомобіль, яким пересувалися люди, що пізніше зникли.

Автівку знайшли лише надвечір, у салоні міліціонери виявили тіла зниклих з вогнепальними пораненнями голови.

Трохи згодом міліціонери затримали підозрюваного – 27-річного місцевого жителя. Хоча чоловік заперечував свою причетність до злочину, але беззаперечні докази були не на його користь. Експерти виявили відбитки його пальців на автомобілі одеситів.

Зверхня поведінка та холоднокровність зловмисника вразили навіть досвідчених міліціонерів. Чоловік ніяк не виказував свого каяття. Він ретельно готувався до скоєння злочину, а схему перейняв з фільмів та різних Інтернет-ресурсів.

Як з’ясувалося, він раніше працював зі своїми жертвами. Того разу молодик напросився їхати з ними, щоб нібито вказати дорогу до села, де мали продавати насіння. Біля лісопосадки зловмисник розстріляв з рушниці своїх жертв, забрав їх гроші, речі викинув, зброю закопав, а автівку сховав у лісопосадці серед полів.

Зловмисника протестували на поліграфі. На запитання, які стосувались його причетності до подвійного вбивства, злодій брехав. Міліціонери провели близько 30 експертиз, щоб довести причетність чоловіка до вбивств.

Хоча зловмисник і найняв для свого захисту кількох адвокатів, та на рішення Феміди це не вплинуло. Нещодавно Дніпровський суд м. Херсона виніс йому вирок – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі демонтують ...
Наступна новина: У Тернополі пропонують ...

КОМЕНТАРІ