Slando дізнався, скільки зараз коштують мобільні легенди минулого

Slando дізнався, скільки зараз коштують мобільні легенди минулого

18.07.13 10:03 0 2604
Пропонуємо вашій увазі підбірку легендарних мобільних телефонів, які ще можна знайти в продажу.


Ще 10-15 років тому мобільний телефон був розкішшю навіть для забезпечених людей. Асортимент моделей був відносно невеликим, а тому виробники мобілок всіляко наділяли свої творіння ключовими особливостями. Аналітики Slando зробили підбірку легендарних телефонів, які на момент виходу отримали великий резонанс, а також розповіли, скільки зараз коштують ці легендарні трубки.

Siemens S10 - перший мобільник з кольоровим екраном. Випущений ще в 1997 році цей телефон знайшов популярність за рахунок дисплея, здатного відображати інформацію чотирма кольорами. До нього всі телефони мали монохромні (одноколірні) екрани. Примірник цього телефону на Slando продають за 300 гривень.

Nokia 3310 - легендарний телефон, прозваний у народі «мильницею» за свою форму. Цей мобільник є однією з найвдаліших моделей в історії: було продано близько 126 мільйонів апаратів. А за свою міцність Nokia 3310 став героєм численних інтернет-мемів. Купити старий екземпляр на Slando можна від 40 гривень.

Siemens SL45 - перший телефон з вбудованим плеєром і підтримкою карт пам'яті. До цього мобільника телефон і музичний плеєр були різними пристроями. Зараз його можна придбати за 200 гривень.

Nokia 6600 - один з перших у світі смартфонів. Зараз наявністю смартфона вже нікого не здивувати, а от у 2003 році вихід Nokia 6600 справив небувалий фурор на ринку, а багато користувачів мобілок дізналися, що бувають ще й «розумні телефони». Ціна раритету - 250 гривень.

Siemens SX1 - перший смартфон від Siemens. Він отримав популярність через свою незвичайної форми, а саме через нестандартну розкладки клавіатури, клавіші якої розташувалися з боків від екрану. Ціна - 250 гривень.

Nokia 7280 - один з перших «гламурних» телефонів. Nokia 7280 випускався у формі жіночої помади, а за малих розмірів на ньому не помістилася цифрова клавіатура. Дзвонити, а тим більше писати повідомлення з нього було незручно, але все одно телефон користувався величезним успіхом серед жіночої статі. Навіть зараз за бувший примірник просять 1 000 гривень.

Motorola RAZR V3 - тонкий і стильний мобільник, який у 2004 році поклав початок новому напряму «тонкофонів», яке згодом почали копіювати багато виробників.

Nokia 8910 - стильний телефон з незвичайним корпусом з титану. Згодом він отримав = продовження в серії 8800. Купити цей раритет можна за 750 гривень.

Nokia N800 - один з перших інтернет планшетів. Це пристрій з'явився ще задовго до першого iPad, але не знаходило високу популярність, ставши гаджетом для гиків. За робочу модель в хорошому стані на Slando просять 500 гривень.

Samsung Q1 - один з перших планшетних комп'ютерів від компанії Samsung. Аналогічно планшетів від Nokia Q1 не знайшов великої популярності. Зараз його можна придбати за 1 600 гривень.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них понад 400 тис. припадає на розділ «Електроніка».

Джерело: Free mobiles
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Проведення 12-го ...
Наступна новина: Україна недоотримує 1 ...

КОМЕНТАРІ