Українські плавці завоювали у Нідерландах срібну та дві бронзові медалі

Українські плавці завоювали у Нідерландах срібну та дві бронзові медалі

18.07.13 11:52 0 920
Київ, 18 липня 2013 року. На Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який проходить у Нідерландах, українські плавці завоювали одне срібну та дві бронзові медалі, повідомляє Федерація плавання України.

Срібну медаль на дистанції 200 м брасом виборола Тетяна Кудако з результатом 2:33.35.

Бронзову медаль на стометрівці на спині здобула Марина Колеснікова за 1:02:93.

У комбінованій мікс естафеті 4x100 українська команда – Тетяна Кудако, Андрій Хлопцов, Анастасія Манакова та Дмитро Прожига - фінішувала третьою за 4:05.66.

«Ці змагання надзвичайно важливі для юних спортсменів, адже вони зараз у тому віці, коли ще є час розкрити свої спортивні таланти. Саме на таких змаганнях і можна помітити майбутніх «золотих рибок», - каже головний тренер збірної України з плавання Андрій Сердінов.

XII літній Європейський юнацький олімпійський фестиваль проходить у Нідерландах з 13 по 20 липня. Участь у міжнародних змаганнях беруть понад 3 300 спортсменів з 49 країн-членів Європейських олімпійських комітетів.


Справка

Федерація плавання України (www.swimukraine.org.ua) – всеукраїнська суспільна організація, яка створена з метою подальшого розвитку плавання в країні, сприянню безпеці знаходження людей на воді, формуванню здорового способу життя.

Федерація плавання України була створена у 1990 році. З 1992 року вона - повноцінний член Європейскої та Міжнародної федерації плавання.



Прес-служба Федерації плавання України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ