У Волинській області за користування ресурсними платежами підприємства сплатили на 218 тисяч гривень більше, ніж у минулому році

У Волинській області за користування ресурсними платежами підприємства сплатили на 218 тисяч гривень більше, ніж у минулому році

18.07.13 13:08 0 993
Протягом першого півріччя 2013 року суб’єкти господарювання міста Луцька та Луцького району сплатили до бюджетів 535,8 тисяч гривень плати за користування надрами, 882,8 тисяч гривень за спеціальне використання води, 694 тисячі гривень екологічного податку та 40,3 тисячі гривень зборів за спеціальне використання лісових ресурсів. Ці надходження перевищили минулорічні показники аналогічного періоду на 218 тисяч гривень.

Про це повідомили у відділі місцевих податків і зборів, плати за землю, ресурсних та неподаткових платежів Луцької ОДПІ.

«Найбільший ріст надходжень спостерігається від суб’єктів господарювання, які використовували надра для забезпечення водопостачання населення у місті Луцьку, вони сплатили на 90 тисяч гривень більше порівняно з 2012 роком», – зазначила начальник відділу Людмила Мисливчук.

Як стверджують у Луцькій ОДПІ, зростання надходжень даного платежу – результат співпраці фахівців інспекції з органами місцевого самоврядування та підвищення податкової культури населення, усвідомлення платниками необхідності сплати податків своєчасно й в повному обсязі.

Довідково: у місті Луцьку та Луцькому районі за користування надрами податок сплачують 93 суб’єкти господарювання.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Хоросткові ...

КОМЕНТАРІ