У Львівській області три роки позбавлення волі "світить" молодику, який зламав руку жінці-інваліду

У Львівській області три роки позбавлення волі "світить" молодику, який зламав руку жінці-інваліду

18.07.13 13:18 0 830
На Стрийщині 52-річній жінці, інваліду третьої групи внаслідок трудового каліцтва зламав руку 33-річний молодик. Таким чином п’яний чоловік відреагував на зауваження односельчанки.

Як розповів Олег Поліщук, заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки, молодий чоловік нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Минулого року він отримав шість місяців арешту за вчинення хуліганства у сільському магазині. Крім хуліганства на рахунку зловмисника низка інших злочинів. Побувавши тричі на лаві підсудних, молодик висновків для себе так і не зробив.

Цього разу від його рук потерпіла 52-річна жінка. Конфлікт між односельцями виник у дворі багатоквартирного будинку близько 17 години. Жінка сиділа на лавці біля під’їзду. Молодик, який ледь тримався на ногах, присів біля неї. Між односельцями виникла словесна перепалка. Жінка зробила йому зауваження та просила йти додому, адже на вулиці гуляють діти. Слова односельчанки обурили молодика. Зі всієї сили він двічі ударив по жіночій руці.

Потерпіла вирішила не залишати цей злочин безкарним та звернулася із заявою у відділ міліції. Згідно висновку судово-медичної експертизи ушкодження, заподіяне жінці, відноситься до тілесного ушкодження середнього ступеню важкості.

Незабаром зловмисник вкотре вислухає вирок Феміди. Слідчі міськвідділу міліції завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та скерували його з обвинувальним актом до суду.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Декларація з податку на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ