На Тернопіллі щодо пільгових операцій з ПДВ

На Тернопіллі щодо пільгових операцій з ПДВ

18.07.13 13:21 0 883
Операції з постачання (передплати) періодичних видань друкованих засобів масової інформації та книжок (крім видань еротичного характеру), учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників вітчизняного виробництва, словників українсько-іноземної або іноземно-української мови, доставки таких періодичних видань друкованих засобів масової інформації на митній території України звільняються від оподаткування ПДВ (пп.197.1.25 п.197.1 ст.197 р.V Податкового кодексу України).

Тобто, операції з постачання періодичних видань друкованих засобів масової інформації та книжок (крім видань еротичного характеру) учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників звільняються від оподаткування ПДВ, якщо ці товари вітчизняного виробництва.

Операції з постачання продукції ввезеної на митну територію України, а саме: періодичних видань друкованих засобів масової інформації, книжок, учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників підлягають оподаткуванню ПДВ на загальних підставах.

Постачання видань еротичного характеру (як ввезених на митну територію України, так і виготовлених в Україні) також підлягає оподаткуванню ПДВ на загальних підставах.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Топ небезпечних місць у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ