"Компаньйон" підписав двох українських форвардів

18.07.13 13:29 0 944
Нападники Дмитро Німенко та Сергій Черненко підписали трудові угоди з "Компаньйоном". Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це інформує офіційний сайт клубу.

За свою кар'єру Сергій Черненко захищав кольори "Києва" та "Сокола", за який провів більше 300 матчів.

Дмитро Німенко грав за українські "Сокіл" і "Донбас", білоруський "Гомель-2" і казахський "Казахмис", юніорську та молодіжну збірні країни. У національній збірній виступав на трьох чемпіонатах світу (дивізіон 1), а також відборі до Олімпійських ігор-2014. У минулому сезоні в 42 матчах за "Донбас-2" набрав 23 (6 +17) очки.

Таким чином, склад команди вже сформований на 90 відсотків. На сьогоднішній день ведуться переговори із ще кількома хокеїстами, які зможуть пройти випробування на профпридатність під час навчально-тренувального збору команди.

У цілому, обриси майбутнього колективу вже є: на сьогоднішній день в "Компаньйоні" знаходиться троє воротарів (Олександр Федоров, Сергій Зав'ялов та Владислав Плахотний), восьмеро гравців оборони (Олег Благой, Євген Кривомаз, Руслан Борисенко, Євген Ємельяненко, Руслан Свиридов, Андрій Татаренко, Кирило Катрич та Денис Ісаєнко) і дванадцять нападників (Денис Заблудовський, Павло Борисенко, Владислав Бризгалов, Євген Курилін, Євген Дзюбенко, Ігор Слюсар, Валентин Алексюк, Єгор Єгоров, Роман Сальников, Артем Гніденко, Дмитро Німенко та Сергій Черненко).

Зазначимо, що навчально-тренувальний збір команди стартує 1 серпня на броварському "Терміналі".
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 18 липня 2013 року – голова ...
Наступна новина: 19 липня закінчується ...

КОМЕНТАРІ