До бою з Кличком Повєткіна готуватиме стероїдний гуру?

До бою з Кличком Повєткіна готуватиме стероїдний гуру?

18.07.13 13:20 0 1108
Команда російського супертяжа Алєксандра Повєткіна веде перемовини про співпрацю з відомим мексиканським спеціалістом по фізичній підготовці Анхелем Ередіа. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Його хочуть найняти для того, щоб покращити фізичну форму Алєксандра перед найважливішим поєдинком в його кар’єрі – боєм з Володимиром Кличком.

Ередіа відомий любителям боксу, перш за все, своєю роботою з мексиканцем Хуаном Мануелем Маркесом, який за час роботи з ним добряче додав у м’язовій масі і, на думку багатьох, став сильніше бити.

Саме Ередіа зробив з Маркеса мускулистого атлета, яким той постав у четвертому поєдинку з Менні Пак’яо – багато хто вважає, що не без допомоги заборонених препаратів.

Але у світі спорту Анхель Ередіа значно більше відомий не роботою з Хуаном Мануелем Маркесом, а скандальною репутацію, пов’язаною з виготовленням і збутом стероїдів.

Саме Ередіа, за його власним же зізнанням, постачав стероїдами знамениту американську легкоатлетку Меріон Джонс і ще багатьох її колег, в тому числі, Моріса Гріна, Тіма Монтгомері, Сі Джей Хантера та Джастіна Гетліна.

Загалом клієнтами Ередіа були 26 призерів Олімпійських Ігор, в тому числі, 12 олімпійських чемпіонів та 21 чемпіон світу. В інтерв’ю німецькому журналу Spiegel Анхель Ередіа, заявив, що всі вісім учасників фінального забігу на 100-метрівці Пекінської Олімпіади приймали допінг.

Довгий час Ередіа, який постачав забороненими препаратами в основному американських атлетів, переховувався від американських правоохоронних органів, однак в 2008 році після арешту він погодився на співпрацю з ними – в обмін на свободу він відкрив імена своїх клієнтів, пише Boxing News.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ