Стартували міжнародні клінічні дослідження препарату Альгерон.

Стартували міжнародні клінічні дослідження препарату Альгерон.

18.07.13 13:07 0 1271
Біофармацевтичних компанія BIOCAD приступила до міжнародних клінічних досліджень препарату Альгерон з метою підтвердження його ефективності і безпеки при хронічному гепатиті С і в популяції коінфікованих ВІЛ і вірусом гепатиту С пацієнтів.

Протягом двох років компанія BIOCAD проводила масштабне реєстраційне клінічне дослідження Альгерона на базі профільних установ Москви, Санкт-Петербурга, Смоленська і Казані. Нові дослідження, підтверджені Міністерством охорони здоров'я РФ, виходять на міжнародний рівень. У них беруть участь такі країни як Бразилія, Індія, Таїланд, Білорусь, Україна і задіяно набагато більшу кількість пацієнтів, в порівнянні з реєстраційним.

На стартовому нараді з клінічних досліджень препарату Альгерон в Чорногорії (з 6 по 9 липня 2013 р), ініційованому компанією BIOCAD, учасники заходу обговорили дизайн та окремі положення планованих міжнародних досліджень російського пегілірованого інтерферону альфа. Крім того, компанія BIOCAD оголосила присутнім дослідникам про офіційне надходженні препарату у продаж з 1 липня 2013 року.

Живий діалог учасників заходу дозволив обговорити деталі протоколів і сприяв зміцненню співробітництва в дослідженні препарату. З метою підвищення достовірності отриманих результатів досліджень Альгерона буде використана електронна реєстрація даних і мінімізовані ризики можливої ​​суб'єктивності в оцінці ефективності терапії.

Міжнародний формат досліджень дозволить вивчити ефекти препарату не тільки в російській популяції, але і у інфікованих пацієнтів у генетично і епідеміологічно відмінних популяціях.

Дослідницький мітинг в Чорногорії мав також соціальне значення. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я вірусом гепатиту С у світі інфіковані близько 170 млн осіб. Щорічно цей показник збільшується на 3-4 млн. За офіційними даними в Росії хронічним гепатитом С страждають близько 1,8 млн осіб, а за оцінками експертів з урахуванням безсимптомного перебігу захворювання - до 5 млн.

Така статистика говорить про те, що не тільки в Росії, але і у всьому світі існує потреба в нових підходах до лікування вірусу гепатиту С і розробці безпечного і ефективного лікарського засобу пролонгованої дії, здатного придушити репродукцію вірусу. Препарат Альгерон, вироблений компанією BIOCAD, відповідає цим вимогам і не поступається за ефективністю існуючим імпортним лікарських засобів.



Інформація про препарат Альгерон:

«Альгерон» (МНН: цепегінтерферон альфа-2b) - інноваційний препарат компанії BIOCAD з групи пегільованих інтерферонів альфа для лікування хронічного гепатиту С. Перше в Росії лікарський засіб пегілірованого інтеферона альфа вітчизняного виробництва. На сьогоднішній день існує всього два препарати пролонгованої дії, які входять в стандарти лікування гепатиту С. «Альгерон» поповнить їх список.



Про КОМПАНІЮ

BIOCAD - інноваційна біофармацевтичних компанія повного циклу, лідер за кількістю клінічних досліджень серед вітчизняних виробників. Використовуючи найкраще з передових досягнень науки і менеджменту, BIOCAD створює принципово нові можливості для лікування захворювань і поліпшення якості життя пацієнтів. Розробка оригінальних і відтворених лікарських засобів ведеться у власних науково-дослідних центрах компанії. Всі препарати виробляються строго за міжнародними стандартами GMP. BIOCAD випускає лікарські засоби і субстанції за напрямами: гінекологія / урологія, онкологія / гематологія, аутоімунні та інфекційні захворювання. Загальна чисельність персоналу налічує більше 650 людей, близько 130 з яких є науковими співробітниками дослідних лабораторій. У 2012 році виручка компанії склав 3 млрд рублів. BIOCAD має широку мережу дочірніх компаній за кордоном: в Україні, Білорусії, Бразилії, Китаї, Індії та США.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники України та ...
Наступна новина: Хмельниччина: проведена ...

КОМЕНТАРІ