На свято майстрів обліку та розрахунків завітали податківці

На свято майстрів обліку та розрахунків завітали податківці

18.07.13 13:59 0 934
З нагоди професійного свята - Дня бухгалтера відбувся святковий семінар для комерційних та бюджетних організацій, який організувало регіональне представництво ТОВ «Баланс - клуб». У гості до бухгалтерської спільноти завітали і чернівецькі податківці.

Зустрічі бухгалтерів з податківцями у форматі семінарів чи засідань «круглого столу» вже стали доброю традицією, адже для того, щоб професійно виконувати свої обов'язки цим фахівцям просто необхідно постійно взаємодіяти.

Конструктивна співпраця допомагає бухгалтерам завжди тримати руку «на пульсі» законодавчих змін та новацій, а податківцям - краще орієнтуватись у тих проблемах, з якими на практиці стикаються майстри обліку.

Професійний тандем податківців та бухгалтерів дає можливість упереджувати більшість порушень податкового законодавства з одного боку, а з іншого - забезпечувати підвищення рівня податкової грамотності та культури.

Начальник інформаційно - комунікаційного відділу ДПІ у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області Наталія Бальон висловила привітання від колективу податківців та щирі побажання з нагоди свята, а також розповіла про останні новації податкового законодавства. Порадувало бухгалтерів відтермінування штрафних санкцій за неподання до податкових органів звітності, пов'язаної із застосуванням РРО, РК і копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО дротовими чи бездротовими каналами зв'язку до 1 січня 2014 року, а також можливість використовувати безкоштовні ключі електронного цифрового підпису для подання звітності не лише в податкову інспекцію, а й до статистики, пенсійного фонду, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій всіх форм власності, фізичних осіб, незалежно від сфери їх використання.

Податківці сподіваються, що спрощення процедур отримання документів, мінімізація дії людського фактору, звітування в електронній формі, все це і багато іншого має спростити роботу бухгалтерів і сприяти наповненню бюджету.



Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях ГУ Міндоходів у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ