Співпраця України та Росії над виробництвом літака Ан-124

Співпраця України та Росії над виробництвом літака Ан-124 "Руслан" допоможе відвоювати частину світового ринку у європейських і американських авіавиробників - Олег Нілов

18.07.13 18:45 0 946
Співпраця України та Росії над виробництвом літака Ан-124 «Руслан» допоможе відвоювати частину світового ринку в європейських та американських авіавиробників. Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалу «БТБ» висловив депутат Держдуми Росії , член комітету із питань транспорту Олег Нілов, коментуючи домовленості керівників урядів двох країн на нещодавній зустрічі в Сочі про створення спільного підприємства, де вироблятимуть один із найбільших літаків у світі.

Олег Нілов назвав будівництво авіатехніки стратегічним напрямком економіки.

«Створення будь-яких таких спільних підприємств, корпорацій, особливо, ще раз кажу, в передових галузях, таких як космічна, авіаційна - дуже важливо, і окупиться, однозначно окупиться найближчим же часом. І через створення робочих місць, і через дійсно гарантоване, більш надійне виробництво, яким воно й було ще зовсім недавно», - зазначив депутат Держдуми Росії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні зросте ...
Наступна новина: На Київщині в результаті ...

КОМЕНТАРІ