Чернівецькі діти перемогли на литовсько-українському конкурсі малюнків, плакатів і фотографій

Чернівецькі діти перемогли на литовсько-українському конкурсі малюнків, плакатів і фотографій

19.07.13 08:15 0 928
У Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося урочисте нагородження переможців ІІ-ого міжнародного литовсько-українського конкурсу малюнків, плакатів і фотографій “Дружать діти на планеті”.

На конкурс було подано понад 10 тисяч робіт з України та Литви. До фіналу потрапило біля 3 тисяч робіт. Свої роботи надсилали 7 вихованців чернівецької фотостудії «Погляд» під керівництвом Миколи Ємельянова.

У номінації «Я і моє здоров’я» І місце посіла Олександра Мойсова (гімназія №4) за фотороботу «Займаємось гімнастикою» та ІІІ місце – Анастасія Пушкова (гімназія №4) за фотороботу «Купання на водохреща».

Протягом січня-травня 2013 року проходив ІІ Міжнародний литовсько-український конкурс дитячих малюнків і фотографій «Дружать діти на планеті». Конкурс проходив під патронатом Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти.

Співорганізаторами конкурсу виступили Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство освіти і науки Литовської Республіки, Посольство України в Литовській Республіці, Посольство Литовської Республіки в Україні, Литовський центр дітей і молоді, Всеукраїнська та Литовська молодіжна громадська організація «Від серця до серця», Посольство Литовської Республіки в Україні і Посольство України в Литовській Республіці.

Конкурс проходив в трьох номінаціях: «Дружба наших країн», «Я і моє здоров’я», «Я і моя безпека» у двох вікових категоріях: 10 – 14 років; 15 – 20 років.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопільський ...

КОМЕНТАРІ