Більшість транспортних засобів Луцька добросовісно працюють на маршрутах

Більшість транспортних засобів Луцька добросовісно працюють на маршрутах

19.07.13 09:44 0 890
Заступник міського голови Тарас Яковлев провів нараду із суб’єктами господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів у місті Луцьку. Учасники аналізували дотримання графіку за кількістю виходів на рейси по місту. Загалом ситуація непогана, 90 відсотків транспортних засобів добросовісно працюють на маршрутах. Кращі показники на цей час мають підприємець Ігор Голубович, підприємство «Автомотосервіс», ТЗОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.

Недоліком у роботі є те, що не всі автобуси доїжджають до кінцевих зупинок. Перевізники пояснювали, що на їхню роботу впливають сезонні чинники, літом зменшилася кількість пасажирів.

Перед початком наради спеціалісти управління транспорту та зв’язку, економіки міської ради та підприємства «Візор» здійснили контроль щодо дотримання руху на двох маршрутах і виявили порушення. Начальник відділу транспорту та зв’язку управління економіки Анатолій Миронюк сказав, що подібні перевірки відбудуться на усіх маршрутах. «Ми партнери, спільно повинні налагодити роботу транспорту та забезпечити комфортне перевезення лучан», – звернувся він до перевізників.

На нараді також обговорили питання запровадження озвучення у транспортних засобах та встановлення на зупинках електронних табло, які інформуватимуть про рух автобусів.

Підсумовуючи результати робочої зустрічі, Тарас Яковлев подякував перевізникам за позитивні зміни, про які свідчить зменшення скарг від лучан на роботу транспортних засобів. Він попросив спеціалістів постійно здійснювати моніторинг, який показував динаміку якості роботи перевізників для того, щоб спільними зусиллями постійно забезпечувати належне перевезення у Луцьку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Львівські ...

КОМЕНТАРІ