В Закарпатській області керівництво Перечинської міліції здійснило виїзний прийом громадян

В Закарпатській області керівництво Перечинської міліції здійснило виїзний прийом громадян

19.07.13 08:21 0 840
Вислухати проблеми жителів села Чорноголова, що на Великоберезнянщині, мав змогу на цьому тижні перший заступник начальника Перечинського райвідділу міліції Василь Ланцфер, оскільки у даному населеному пункті він провів виїзний прийом громадян.

На правах хазяїна, першим поспілкувався з підполковником міліції голова Чорноголівської сільської ради Сергій Пильник. Співпраця з дільничним інспектором міліції Володимиров Дагуличем, що обслуговує село Чорноголова, - каже Сергій Юрійович, - в цілому налагоджена. З метою обізнаності громадян про дні прийому дільничним у приміщенні сільської ради, будинку культури та на сільському магазині розміщенні інформаційні таблички з такою інформацією. До дільничного громадяни звертаються з різними проблемами, та, в основному, це сімейні непорозуміння і зловживання алкогольними напоями членами сім'ї. У цьому році на території села зафіксовано 8 адміністративних правопорушень, із яких 2 – насильство в сім'ї, 1 – розпивання алкоголю в громадських місцях, 20 звернень зареєстровано в єдиному обліку Перечинського райвідділу міліції, із них 2 крадіжки, 2 нанесення тілесних ушкоджень, 1 хуліганство.

На прийом до керівництва завітала директор місцевого будинку культури Юлія Бабич. Спільно було обговорено питання охорони громадського порядку під час проведення дискотек та культурно-масових заходів у літній період. Користуючись нагодою, Юлія Юріївна висловила подяку дільничному інспектору міліції Олександру Сікорі, в першу чергу, за дотримання законності та правопорядку у своїй професійній діяльності, за людяність та порядність. Приємно, що повсякденна робота правоохоронців гідно оцінюється нашими громадянами.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чому вмирають українці?

КОМЕНТАРІ